Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
23 Haziran 2023 Cuma

Havalimanlarında yoğunluk uyarısı

Okulların kapanmasıyla birlikte havalimanlarında yoğunluğun artması bekleniyor. 

Almanya'nın en büyük eyaleti Kuzey Ren Vestfalya'da eğitim yılı sona ererken, diğer eyaletlerde de önümüzdeki haftalarda okulların kapanmasıyla birlikte havalimanlarında yoğunluğun artması bekleniyor. Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği, bu yıl dünya genelinde uçakla seyahat edecek yolcu sayısının 4,35 milyara ulaşarak, 2019'daki pandemi öncesi seviyelere dönme öngörüsünde bulundu.

ADAC tarafından yapılan bir araştırmaya göre, bu yılki uçuşların 2022'ye göre yüzde 46 arttığı ortaya çıktı. Lufthansa ve Swiss havayollarının fiyat tarifelerinin neredeyse iki katına çıktığı belirtildi. Alman Seyahat Acenteleri Birliği (DRV) Başkanı Norbert Fiebig, yüksek enflasyon ve artan enerji fiyatları nedeniyle zamların kaçınılmaz olduğunu savundu.

Geçen yıl yaşanan kaosa karşı önlem

Havayolu uzmanları, geçen yıl yaşanan havalimanı karmaşasının bu yaz tekrarlanmayacağını, önlemler alındığını bildiriyor. Frankfurt Havalimanı'nı işleten Fraport, operasyon süreçlerinin iyileştirildiğini ve uzun rötarların beklenmediğini belirtti. Hamburg, Köln gibi havalimanlarında uzun bekleme sürelerini önlemek için slot rezervasyonu uygulamasının başlatıldığı ifade edildi. Ancak Hamburg Havalimanı'nda geçtiğimiz ay güvenlik kontrollerinde 40 dakikaya kadar bekleme olduğu ortaya çıktı.

Pilotlar greve gidebilir

Ayrıca Pilot Sendikaları Birliği (VC) ve Lufthansa arasındaki müzakerelerde henüz anlaşma sağlanamadı. Görüşmelerden sonuç alınamaması halinde yaz aylarında havalimanlarında grev olasılığının artabileceği tahmin ediliyor. Bunun yanı sıra, İspanya ve İngiltere'deki havalimanlarında yapılacak grevlerin Almanya uçuşlarını olumsuz etkilemesi bekleniyor.

Geri Dön 23 Haziran 2023 Cuma Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN