Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Yeni varyant Almanya'da - 22 Ekim 2024 Oktan Erdikmen
Berlin ile Ankara anlaştı: Hangi Türkler sınır dışı edilecek? - Haftanın Yorumu
Şerif Issı Almanya'da engellilere tanınan hakları tek tek anlattı - AVRUPADAN
20 Haziran 2024 Perşembe

Frankfurt'ta holigan korkusu: Polis teyakkuzda

Frankfurt'ta, bu akşam oynanacak İngiltere-Danimarka maçı öncesi polis kırmızı alarmda. Maç, Avrupa Futbol Şampiyonası'nın "en tehlikeli maçlarından biri" olarak nitelendiriliyor.

Frankfurt'ta holigan korkusu: Polis teyakkuzda

Bu akşam Avrupa Futbol Şampiyonası'nın en tehlikeli maçlarından biri olarak kabul edilen Danimarka-İngiltere karşılaşması öncesinde polis kırmızı alarm durumuna geçti. Maç için Frankfurt'ta yaklaşık 100 bin İngiliz taraftarın bulunması bekleniyor.

Geçtiğimiz pazar günü Gelsenkirchen'de İngiliz holiganlar, restoranda oturan Sırp taraftarlara saldırmıştı. 2006 Dünya Kupası'nda da Frankfurt'ta İngiliz ve Alman taraftarlar arasında benzer olaylar yaşanmış, birçok kişi gözaltına alınmıştı.

Polis Sözcüsü: Olası tüm senaryolara hazırlıklıyız

Bild gazetesinin edindiği bilgilere göre, özel güvenlik birimleri de dahil olmak üzere yaklaşık 2 bin polis görev başında olacak. EM Polis Sözcüsü Björn Thies, “Hessen Polisi, tüm meslektaşları ve modern ekipmanlarıyla bu karşılaşmaya çok iyi hazırlanmış durumda” dedi. Thies, olası tüm senaryolara hazırlıklı olduklarını ve gerekli tüm önlemleri aldıklarını belirtti.

Main Nehri kıyısındaki 1,4 kilometre uzunluğundaki taraftar bölgesinde (Fanzone) en yüksek güvenlik alarmı geçerli olacak.

Almanya'da şu an 350 bin İngiliz var

The Sun gazetesine göre, şu anda Almanya'da 350 bin civarında İngiliz taraftar bulunuyor. Bu da, Frankfurt'a beklenen 100 bin İngiliz'in çok daha fazlasının son anda gelebileceği anlamına geliyor. Frankfurt'ta kırmızı alarm dün öğleden sonra başladı.

Kraliyet aileleri maçta olacak

Danimarka Kralı Frederik, İngiltere'ye karşı oynanacak Avrupa Şampiyonası maçı için Frankfurt'a gelmeyi planlıyor. İngiliz tahtının varisi Prens William'ın da maçı stadyumda izlemesi bekleniyor.

Geri Dön 20 Haziran 2024 Perşembe Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN