Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
30 Ekim 2023 Pazartesi

FDP'li bakanlardan ortak makale

Trafik ışığı hükûmetinin liberal sağ kanadı FDP'nin iki bakanı, yazdıkları ortak makaleyle, sığınmacılara yapılan ödemelerin büyük ölçüde azaltılmasını talep etti.

FDP'li bakanlardan ortak makale

Almanya'da hükûmet ve muhalefet partileri, düzensiz göçü ve sığınmacı sayısını azaltmak için daha sıkı önlemler almayı tartışıyor. FDP'li Maliye Bakanı Christian Lindner ve FDP'li Adalet Bakanı Marco Buschmann, Welt am Sonntag gazetesinde yayımlanan ortak makalede, AB ülkelerinde sığınmacılara yapılan ödemelerin dikkate alınarak Almanya'da sığınmacılara yönelik ödemelerin kesilmesinin kaçınılmaz olduğunu belirtti. AB genelinde her 3 sığınma başvurusundan birinin Alman makamlarına yapıldığını vurgulayan Lindner ve Buschmann, bunun Almanya'nın sığınmacılara daha fazla ödeme yapmasından kaynaklandığını dile getirdi.

Geldikleri ülkedeki kadar yardım

Ayrıca, sığınma başvurusu reddedilenlere ödemelerin tamamen kesilmesi ve başka AB ülkeleri üzerinden Alman makamlarına sığınma başvurusunda bulunanlara, geldikleri ülkelerde yapılan parasal yardımın sağlanması gerektiğini önerdiler. Lindner ve Buschmann ayrıca, nakit para yerine sığınmacılara temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ön ödemeli kart verilmesi gerektiğini de vurguladılar.

Yeni yasa yetersiz bulundu

CDU Genel Başkanı Friedrich Merz ve CDU'lu Schleswig-Holstein Eyalet Başbakanı Daniel Günther, Başbakan Olaf Scholz'dan düzensiz göçü azaltmak için somut öneriler beklediklerini belirtti. Bakanlar Kurulu tarafından onaylanan yeni yasa tasarısının yetersiz olduğunu ifade eden Merz, sınır dışına çıkarılanların sayısının yetersiz olduğunu ve daha sıkı yasal düzenlemeler gerektiğini dile getirdi.

Geri Dön 30 Ekim 2023 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN