Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da ölümcül mantar alarmı - 3 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
Türkiye'de normal olan, Almanya'da lüks - Yeni Gelenler: Turgut Tülü
Avrupa'da 52 bin mülteci çocuk kayıp - Haftanın Yorumu 30. Bölüm Oktan Erdikmen
15 Nisan 2024 Pazartesi

Evsiz adama 2 saat işkence yapıp üzerine işediler

Aşağı Saksonya'da dört kişi, evsiz bir adama işkence etti. Adamı döven grup, daha sonra üzerine işedi. İşkence 2 saatten fazla sürdü.

Aşağı Saksonya'nın Peine ilçesindeki Telgte bölgesinde bir apartman dairesinde meydana gelen olayda, dört kişilik bir grup, evsiz bir adama eziyet etti. Polis, apartman dairesine baskın düzenleyerek evsiz adamı kurtardı.

Bir tanık, Langenhagen Polis Departmanı'na sosyal medya mesajları aracılığıyla bilgi verdi. Mesajlar, üç erkek ve bir kadının bir evsiz adama işkence yaptığına dair kısa videolar ve fotoğraflar içeriyordu.

Polis sözcüsü, görüntülerde kurbanın dövüldüğünü, hakaret edildiğini, aşağılandığını ve üzerine işendiğini belirtti. İşkencenin iki saatten fazla sürdüğü bildirildi.

Olayın gerçekleştiği yer, Telgte bölgesindeki bir apartman dairesinin balkonu olarak belirlendi. Polis, görüntülerin incelenmesinin ardından hızla harekete geçti ve suç mahallini tespit etti.

Olay yerine gelen polis ekipleri, daireyi buldu ve mağduru kurtardı. Yetkililer, kurbanın evsiz olduğunu ve hem kendisinin hem de saldırganların aşırı derecede sarhoş olduğunu belirtti.

Mağdur, tıbbi tedavi için hastaneye kaldırıldı ve şüpheliler hakkında cezai işlem başlatıldı. Polis, olay yerini veya failleri hakkında daha fazla bilgi vermekten kaçındı.

Polis, soruşturmanın devam ettiğini ve halkın güvenliğinin öncelik olduğunu belirtti.

Geri Dön 15 Nisan 2024 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN