Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
26 Haziran 2023 Pazartesi

Eski liderden AfD eleştirisi: Almanya için ölümcül sonuçları olabilir

Yaklaşık bir buçuk yıl önce partiden ayrılan AfD eski yöneticisi Jörg Meuthen, Bild’e verdiği demeçte AfD’yi sertçe eleştirdi. Partinin giderek radikalleştiğini vurgulayan Meuthen, AfD’nin hükümete katılımının Almanya için ‘ölümcül’ sonuçları olacağını söyledi. 

Sağcı popülist siyasetçi, Bild’e verdiği demeçte, ’AfD’nin anketlerdeki başarısının partinin gücüyle hiçbir alakası yok. Parti, içerik ve personel açısından tamamen boş; yalnızca diğer partilerin korkutucu seviyedeki zayıflığından yararlanıyor’ dedi. 

‘AfD’nin çözüm önerisi yok, sadece korkuları körüklüyor’

Meuthen, iktidara gelmesi durumunda, AfD’nin Almanya’yı dış dünyaya tamamen kapatacağı ve bunun sonuçlarının ‘ölümcül’ olacağı uyarısında bulundu, ‘Bu durumda, hâlâ aklı başında olan hiçbir gerçek vasıflı işçi Almanya'ya gönüllü olarak gelmez. Bu insanları hükümette görmek istemiyorum’ diye konuştu. 

Jörg Meuthen, parti 2013’te kurulduktan kısa süre sonra AfD’ye katılmış ve 2019 yılında partinin Genel Başkanı olmuştu. 2022 yılında, aşırı sağla girdiği iktidar mücadelesini kaybettiğini söyleyerek başkanlıktan istifa edip partiden ayrılmıştı.  

Geri Dön 26 Haziran 2023 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN