Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
18 Ağustos 2023 Cuma

Bundesliga'da yeni sezon başlıyor

Almanya'nın 1. Futbol Ligi (Bundesliga) 61. sezonu, bugün oynanacak Bayern Münih - Werder Bremen maçıyla başlıyor.

Bundesliga'da yeni sezon başlıyor

Avrupa futbolunun beş büyük ülkesinden biri olan Almanya, 2023-2024 sezonunun açılış maçında son şampiyon Bayern Münih'in Werder Bremen'e konuk olacağı bir müsabakaya sahne olacak. Bu heyecan verici mücadele, Almanya saatiyle 20.30'da Weser Stadı'nda gerçekleşecek.

Favori takımlardan Borussia Dortmund ise 19 Ağustos Cumartesi günü Almanya saatiyle 18.30'da Köln takımını ağırlayacak. Aynı günün dikkat çeken diğer bir karşılaşmasında ise Bayer Leverkusen, Almanya saatiyle 15.30'da Leipzig'i evinde konuk edecek.

Milli futbolcularımızdan Ozan Kabak, Hoffenheim takımında ter dökerken, Salih Özcan ise Borussia Dortmund formasıyla sahada yer alacak. Ayrıca Türk asıllı Alman milli futbolcu Emre Can, bu sezon Borussia Dortmund'un kaptanı olarak görev yapacak.

Geri Dön 18 Ağustos 2023 Cuma Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN