Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
16 Mart 2024 Cumartesi

BND imaj tazeliyor

BND, Rus istihbaratına sızdırılan bilgiler sonrası bozulan imajını düzeltme yoluna gitti. Teşkilat, gençleri hedef alan mizahi bir kampanya başlatıyor.

Almanya Federal Haber Alma Teşkilatı (BND), bir çalışanının Rus istihbaratına bilgi sızdırması sonucu 'vatana ihanet' suçlaması ile karşı karşıya kalmasının ardından imajını yenileme çabasına girdi.

Bu kapsamda, BND, logo değişikliğinin yanı sıra gençleri hedef alan ve alışılmadık bir mizah anlayışı içeren bir reklam kampanyası başlatıyor. Bonn, Berlin ve Münih başta olmak üzere Almanya'nın dört bir yanında görsel ve yazılı reklamlar yayınlanacak. Bu reklamlarda "BND tarafından aranıyorsunuz: Takımın bir parçası olarak" ve "Teröristleri (m/f/d) arıyoruz: onları bizimle bulun" gibi dikkat çekici ifadeler yer alacak.

BND İletişim Müdürü Martin Heinemann, bu yeni yaklaşımın mizahi bir dil kullanarak gençlerin dikkatini çekmeyi amaçladığını belirtti. BND Başkanı Bruno Kahl ise, gizli servisin zorluklarına dikkat çekerek, özellikle gençler arasında daha fazla ilgi uyandırmayı hedeflediklerini ifade etti. Kampanyanın, BND'nin geleneksel imajını değiştirmek ve kamuoyu önünde itibarını güçlendirmek için bir adım olduğu vurgulandı.

Ancak, CDU Dışişleri Uzmanı Roderich Kiesewetter gibi bazı eleştirmenler, kampanyanın ve logo değişikliğinin, BND'nin karşılaştığı mevcut tehditler ve kurumun önemi konusunda yeterince bilgi vermediğini ve etkili olmadığını belirtiyor.

Geri Dön 16 Mart 2024 Cumartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN