Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
05 Aralık 2023 Salı

Bavyera beyaza büründü

Bavyera eyaleti, yoğun kar yağışının etkisi altında kaldı. Yaklaşık 1,5 milyon nüfuslu Münih kenti, olumsuz hava koşullarından önemli ölçüde etkilendi.

Bavyera beyaza büründü

Hafta sonu boyunca uçak, tren, tramvay ve otobüs seferlerinde aksamalar meydana geldi. Münih merkez tren istasyonu, gelen trenlere kapatılırken, Münih Havalimanı'nda 760 uçuş iptal edildi. Havalimanı yetkilileri, uçuşların yeniden başlamasına rağmen, hava trafiğinde kısıtlamalar olabileceği konusunda uyardı ve yolculara seyahat planlarından önce uçuş durumlarını kontrol etmelerini tavsiye etti.

Münih Polisi, vatandaşlara zorunlu olmadıkça araç kullanmamalarını önerdi. Kar yağışı, demiryolu trafiğini de olumsuz etkiledi, devrilen ağaçlar ve karın rayları kapaması nedeniyle bazı seferler iptal edildi. Ulm ve Münih'te bazı yolcular, geceyi trenlerde geçirmek zorunda kaldı, binlercesi ise terminallerde mahsur kaldı. Bavyera genelinde çok sayıda trafik kazası rapor edildi.

Alman Meteoroloji Dairesi, bölgede 40 santimetre kar kalınlığı beklendiğini açıkladı. Bavyera Kızılhaç Teşkilatı, acil durumlar dışında evde kalınmasını önerdi. Ayrıca, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Bayern Münih'in lig maçı, yoğun kar nedeniyle ertelendi.

DWD Sözcüsü, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, önümüzdeki hafta ve ayların 1991-2020 referans dönemine göre ortalama olarak daha sıcak geçmesinin beklendiğini belirtti. Eskiden sıkça kar yağışının yaşandığı kış günlerini anımsatan Sözcü, son yıllarda karlı günlerin sayısının azaldığını ve 2010'dan bu yana çok az kar yağan yılların yaşandığını ifade etti.

Geri Dön 05 Aralık 2023 Salı Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN