Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
24 Haziran 2023 Cumartesi

Aşırı sıcakların ardından fırtına, yağış ve dolu...

Almanya, aşırı sıcak hava koşullarının ardından fırtına, dolu ve yoğun yağışlarla mücadele ediyor.

Batı bölgelerinde başlayan fırtına, önceki gece saatlerinde şiddetli sağanak yağışlarla birlikte ülkeyi etkisi altına aldı. Kuzey Ren Vestfalya'da su baskınlarına ve araçlarda mahsur kalan kişilere itfaiye tarafından müdahale edildi. Hessen eyaletinde evlerin bodrum katlarını su bastı, ağaçlar devrildi ve çatılar uçtu. Yukarı Bavyera'da ise tenis topu büyüklüğünde dolu yağışı nedeniyle maddi hasarlar meydana geldi.

Berlin'de acil durum

Berlin'de itfaiye, fırtına ve su baskınları nedeniyle "acil durum" ilan etti ve bir müstakil evde çıkan yangına müdahale etti. Berlin ile Hannover, Hamburg ve Frankfurt ile Wiesbaden arasındaki demiryolu bağlantıları geçici olarak kapatıldı ve tren seferleri iptal edildi. Deutsche Bahn'ın verilerine göre, ülke genelinde demiryolu ulaşımı önemli ölçüde aksadı ve mahsur kalan yolcular istasyonlarda gecelemek zorunda kaldı. Kassel'de ise tren ve otobüs seferleri iptal edildi.

Sting konseri iptal

Konstanz Gölü ve Saksonya-Anhalt eyaletindeki festival ve açık hava etkinlikleri ile İngiliz şarkıcı Sting'in Aşağı Saksonya'daki Lingen kentindeki konseri iptal edildi.

Meteorologların tahminlerine göre, hafta sonunda kuzey bölgelerde sağanak yağışlar devam edecek, diğer bölgelerde ise sıcaklık yeniden yükselecek ve güneybatıda 33 dereceye kadar çıkacak. Sıcaklıkların gelecek hafta boyunca etkisini sürdürmesi bekleniyor ve uzmanlar temmuz ayına kadar yüksek sıcaklıkların devam edeceğini tahmin ediyor.

Geri Dön 24 Haziran 2023 Cumartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN