Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da ölümcül mantar alarmı - 3 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
Türkiye'de normal olan, Almanya'da lüks - Yeni Gelenler: Turgut Tülü
Avrupa'da 52 bin mülteci çocuk kayıp - Haftanın Yorumu 30. Bölüm Oktan Erdikmen
23 Nisan 2024 Salı

Aşağı Saksonya eylüle kadar 21 bin mülteci bekliyor

Aşağı Saksonya İçişleri Bakanı Daniela Behrens, mültecilere ev sahipliği yapma kapasitesinin neredeyse tükendiğini belirtti.

Bakan Behrens, yüksek mülteci sayısının belediyeler üzerinde büyük sıkıntılara neden olduğunu ifade etti ve sığınma hakkının pazarlık konusu olamayacağını vurguladı.

SPD'li Behrens, Almanya'nın uzun vadede her yıl 300 bin kişiyi, bunların 30 bininin Aşağı Saksonya'da olmak üzere, topluma iyi bir şekilde kabul edebilecek kapasitede olmadığından emin olduğunu dile getirdi. Bu durum, Almanya'nın mülteci kabul politikaları ve kapasiteleri açısından önemli zorlukları beraberinde getiriyor.

Aşağı Saksonya'nın karşı karşıya olduğu bu mülteci kabulü, Almanya'nın genelinde ve özellikle yerel yönetimlerde nasıl bir strateji izleneceği konusunda önemli bir örnek teşkil ediyor. Eyalet, hem mevcut kapasite sınırlamaları hem de uluslararası koruma taleplerinin artması nedeniyle zorlu bir döneme girmiş bulunuyor.

Geri Dön 23 Nisan 2024 Salı Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN