Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Yeni varyant Almanya'da - 22 Ekim 2024 Oktan Erdikmen
Berlin ile Ankara anlaştı: Hangi Türkler sınır dışı edilecek? - Haftanın Yorumu
Şerif Issı Almanya'da engellilere tanınan hakları tek tek anlattı - AVRUPADAN
24 Haziran 2024 Pazartesi

Almanya son dakika golüyle gruptan lider çıktı

EURO2024'te A grubunun son maçlarında Almanya İsviçre ile 1-1 berabere kaldı, Macaristan ile İskoçya'yı 1-0 yendi. Almanya gruptan lider, İsviçre ise ikinci olarak çıktı.

EURO 2024 A Grubu'nda maçlar tamamlandı ve gruptaki sıralama netleşti. Almanya, İsviçre karşısında son dakika golüyle beraberliği yakalayarak grubu lider tamamladı. İsviçre ise ikinci sırada gruptan çıkmayı başardı.

Grubun son maçlarında İsviçre ile Almanya, İskoçya ile Macaristan karşı karşıya geldi. Almanya, 18. dakikada Ndoye'nin golüyle geriye düştüğü maçta, 90+2'de Füllkrug'un golüyle 1-1 beraberliği sağladı. Diğer maçta ise Macaristan, İskoçya'yı 1-0 yenerek grupta üçüncü oldu.

Son durum:

- Almanya: 7 puanla grubu lider tamamladı.

- İsviçre: 5 puanla ikinci sırada yer aldı.

- Macaristan: 3 puanla üçüncü sırada yer aldı ve en iyi üçüncüler arasına girmeyi bekliyor.

- İskoçya: 1 puanla turnuvaya veda etti.

Geri Dön 24 Haziran 2024 Pazartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN