Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
08 Haziran 2024 Cumartesi

Almanların yarısı İsrail'e ekonomik yaptırım istiyor

Almanya'da yapılan son ankete göre, Almanların yüzde 40'ı Filistin'in devlet olarak tanınmasını destekliyor. Karşı çıkanların oranı yüzde 27. Ankete katılanların yarısı ise İsrail'e ekonomik yaptırımdan yana.

YouGov araştırma şirketinin anketinde, katılımcıların yüzde 40'ı Alman hükûmetinin Filistin'i tanımasını isterken, yüzde 27'si buna karşı çıkıyor. Üç Almandan biri ise (yüzde 33) bu konuda yorum yapmaktan kaçındı.

Almanların yarısı İsrail'e ekonomik yaptırım uygulanmasını istiyor

Ayrıca, katılımcıların yüzde 51'i İsrail'e ekonomik yaptırımlar uygulanmasını savunurken, yüzde 26'sı buna karşı çıktı. Forsa'nın Kasım 2023'te yaptığı bir diğer ankete göre, Almanların yüzde 62'si İsrail'in Gazze'deki askeri eylemlerini eleştiriyor. Stern dergisi adına yapılan ankette, Almanların yüzde 61'i İsrail'in Filistin topraklarındaki askeri operasyonlarına karşı çıkarken, bu operasyonları destekleyenlerin oranı yüzde 33'e geriledi.

Geri Dön 08 Haziran 2024 Cumartesi Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN