Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
14 Mart 2024 Perşembe

Almanların en çok Türkiye’yi tercih etti

Almanların yaz tatili için en çok tercih ettiği ülke Türkiye oldu. Rezervasyonlarda yüzde 40'ın üzerinde artış olduğu ifade edildi.

Almanların en çok Türkiye’yi tercih etti

Alman Seyahat Acenteleri Birliği (DRV) Başkanı Norbert Fiebig, Alman vatandaşlarının bu yaz tatili için Türkiye'ye yönelik rezervasyonlarda gözle görülür bir artış olduğunu ifade etti. Bu artışın yüzde 40'ı aştığını belirten Fiebig, Türkiye'nin tatil paketi konusunda İspanya'yı bile geride bıraktığını vurguladı. Fiebig, bu yaz sezonu için Almanya'da rezervasyonlarda yaklaşık yüzde 30'luk bir artış yaşandığını ve bu trendin devam etmesini beklediklerini kaydetti.

Türkiye'nin sunduğu mükemmel fiyat/performans oranına dikkat çeken Fiebig, ülkenin her şey dahil tatil paketleri konusunda öne çıktığını, ardından İspanya, Yunanistan ve Mısır'ın geldiğini söyledi. Almanların seyahat etmeye olan ilgisinin ve hevesinin yüksek olduğunu ifade eden Fiebig, müşterilerin fiyat hassasiyetine dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. Türkiye'nin güneş ve plaj ürünlerinin yanı sıra kültürel ve sportif cazibesini de ön plana çıkarması gerektiğini vurguladı.

Bu yılın tatil sezonuna ilişkin beklentilerin umut verici olduğunu belirten Fiebig, mevcut Tüketici Güven Endeksi (GfK) anketine göre, Almanların yüzde 79'unun bu yıl tatil planladığını ve yüzde 25'inin 2023'e kıyasla daha fazla para harcamayı düşündüğünü ifade etti. Fiebig, Alman vatandaşların seyahat etme isteğinin ekonomik krizlerden veya grevlerden etkilenmediğini, seyahat açlıklarının her zamankinden daha fazla olduğunu ve artmaya devam ettiğini sözlerine ekledi.

Geri Dön 14 Mart 2024 Perşembe Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN