Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
09 Şubat 2024 Cuma

Almanlar geçen yıl toplam 48 yıl trafikte kaldı

ADAC'ın 2023 raporuna göre, Almanlar çoğunlukla yol inşaatları sebebiyle toplam 427 bin saat trafikte kaldı. Bu, 17 bin 791 gün veya yaklaşık 48 yıl demek.

Almanlar geçen yıl toplam 48 yıl trafikte kaldı

2023'te yol inşaatları, tatiller ve resmi tatiller gibi sebeplerle trafik sıkışıklığı bir önceki yıla göre arttı. Trafik sıkışıklığı özellikle çarşamba ve perşembe günleri yoğunken, hafta sonları ve pazartesi günleri daha az yoğunluk yaşandı.

Geçen yıl en yoğun trafik 29 Eylül Cuma günü, 3 Ekim Alman Birlik Günü öncesindeki uzun hafta sonu nedeniyle yaşandı. A61 otobanında 56 kilometrelik bir rekor trafik sıkışıklığı oluştu. Aynı şekilde, A691 otobanında 20 kilometrelik bir bölümde trafik sıkışıklığı sürücüleri saatlerce yolda bıraktı.

Kuzey Ren-Vestfalya yüzde 34 ile en çok trafik sıkışıklığı yaşanan eyalet olurken, onu yüzdfe 15 ile Bavyera ve yüzde 10 ile Baden-Württemberg takip etti. Ülke genelinde en yoğun trafik sıkışıklığı yaşanan otobanlar ise A3, A8 ve Berliner Ring (A10) olarak belirlendi.

ADAC, yol inşaatlarından kaynaklanan trafik sıkışıklığının 2024 yılında daha da kötüleşeceğini tahmin ediyor. Ancak, trafik sıkışıklığı artışına rağmen, Almanya'daki trafik yoğunluğu hâlâ 2019'daki korona öncesi seviyelerine ulaşmadı.

Geri Dön 09 Şubat 2024 Cuma Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN