Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
11 Nisan 2024 Perşembe

AfD'li papaza vaftiz yasağı

Saksonya-Anhalt'te, haziran ayında yapılan seçimler için AfD listelerinden aday olan bir papaz görevinden alındı. Papaza, soruşturma süresince vaftiz ve ayin yönetme yasağı getirildi.

Almanya'nın Saksonya-Anhalt Eyaleti'nde, 9 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek olan seçimlerde meclis üyeliği için AfD'nin listesinden aday olan bir papaz, görevinden alındı ve hakkında disiplin soruşturması başlatıldı. AfD'li papazın, yargı süreci boyunca vaftiz yapması ve ayinleri yönetmesi yasaklandı.

EKM'den yapılan açıklamada, Papaz Michaelis'in AfD'nin programını desteklediği ve aşırı sağcı olarak sınıflandırılan çevrelerle bağlantılı olduğu belirtildi. Açıklamada, papazın aşırı sağcı ve neonazi çevrelerle sahneye çıktığı, AfD'ye üye olup olmadığının ise önemsiz olduğu ifade edildi.

Kilise, atanmış papazların resmi görevlerinin yanı sıra yaşam tarzlarında da güvenilir olmaları gerektiğini savunuyor. Bu durumda, papazın siyasi bağlantıları Kilise tarafından ciddi bir endişe kaynağı olarak görülüyor ve kilisenin değerlerine uygun olup olmadığı değerlendirilecek.

Geri Dön 11 Nisan 2024 Perşembe Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN