Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya: Suriyeliler sınır dışı edilebilir - 24 Temmuz 2024 Oktan Erdikmen
Gümrüklerde altın ve para sınırına dikkat! Oktan Erdikmen & Uğur Yiğitbaşı
Almanya'nın savaşa girme ihtimali var mı? - Haftanın Yorumu 37. Bölüm Oktan Erdikmen
28 Şubat 2024 Çarşamba

30 yıldır aranan RAF üyesi Berlin'de yakalandı

Almanya'da, 30 yılı aşkın bir süredir aranan eski Kızıl Ordu Fraksiyonu (RAF) militanlarından 65 yaşındaki Daniela Klette, Berlin'de yakalandı.

Bild gazetesine göre; Verden Savcılığı ve Aşağı Saksonya Eyalet Kriminal Dairesi uzun yıllardır Klette ile birlikte 55 yaşındaki Burkhard Garweg ve 69 yaşındaki Ernst-Volker Staub'u arıyordu. Klette, Berlin'in Kreuzberg bölgesinde pazartesi akşamı gözaltına alındı.

1999 ile 2016 yılları arasında bir dizi ciddi soygunla bağlantılı olarak Verden Bölge Mahkemesi tarafından tutuklama emri çıkarılan Klette, ayrıca Weiterstadt cezaevine yapılan bombalı saldırının faili olarak bilinen RAF'ın üçüncü kuşağının bir üyesiydi. 1970'lerin başında kurulan ve 1998'de kendini fesheden aşırı solcu RAF; cinayetler, adam kaçırma, rehin alma ve bombalı saldırılar dahil olmak üzere birçok şiddet eylemine imza attı ve 34 kişinin ölümünden sorumlu tutuluyor.

Geri Dön 28 Şubat 2024 Çarşamba Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN