Google Play Store Avrupadan Mobil Uygulaması
Menü

AVRUPADAN Youtube Video

Almanya'da ölümcül mantar alarmı - 3 Mayıs 2024 Oktan Erdikmen
Türkiye'de normal olan, Almanya'da lüks - Yeni Gelenler: Turgut Tülü
Avrupa'da 52 bin mülteci çocuk kayıp - Haftanın Yorumu 30. Bölüm Oktan Erdikmen
18 Nisan 2024 Perşembe

11 binden fazla Berlinlinin ruhsatlı silahı var

Berlin Senatosu, Yeşiller Partisi'nin soru önergesine verdiği yanıtta, Berlin'de 11 bin 23 kişinin resmi olarak silah sahibi olduğunu bildirdi.

Şubat ayı sonu itibarıyla, Berlin'deki Ulusal Silah Siciline kaydedilmiş yaklaşık 53 bin özel ateşli silah ve silah parçası bulunuyor. Senato, Berlinlilerin elinde bulunan 47 bin 752 ateşli silah ruhsatını da açıkladı. Bu silahların büyük bir kısmı av tüfekleri ve çeşitli türde tüfekler olmakla birlikte, yaklaşık 15 bin yarı otomatik tabanca ve 6 bin tabanca da kayıtlarda yer alıyor. Son yıllarda Berlin'de kayıtlı silah sayısında bir düşüş gözlemlendi.

Berlin'de kayıtlı silah sayısı, örneğin avcı ve amatör atıcıların daha yoğun yaşadığı Bavyera eyaletine kıyasla daha az.

Yasa dışı silahlar konusunda endişe

Yeşiller Partisi üyesi Vasili Franco, yasa dışı silahların dolaşımdaki miktarının bilinmemesinden ve özellikle yarı ve tam otomatik silahlar alanında son yıllarda yaşanan gelişmelerden duyduğu endişeyi dile getirdi.

Geri Dön 18 Nisan 2024 Perşembe Önceki Yazılar

ESKİ BÜLTENLER

Hoş geldiniz / Herzlich Willkommen
Ziyaretçilerin web sitemizi mümkün olan en iyi şekilde kullanmasını sağlamak için çerezler ve teknolojiler (araçlar) kullanıyoruz. Bize onay verirseniz, bir site ziyaretçisinin uç cihazında bilgi ve veri depolayan ve bunlara buradan erişen üçüncü taraf hizmetlerini kullanacağız. Veri koruma beyanımızdaki gelecek için geçerli olmak üzere, onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Avrupadan'da kişisel verilerinizin işlenmesi, haklarınız ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği hükümlerine göre irtibat kurulacak kişiler hakkında bilgi veri koruma bildirimi altında bulunabilir: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz


Wir verwenden Cookies und Technologien (Tools), um den Besucher die optimale Nutzung unserer Webseite zu ermöglichen. Sofern Sie uns Ihre Einwilligung erteilen, werden wir Dienste von Drittenanbietern verwenden, die Informationen und Daten im Endgerät eines Seitenbesuchers speichern und dort abrufen. Sie können Ihre Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft in unserer Datenschutzerklärung widerrufen. Informationen über die Verarbeitung personenbezogener Daten bei Avrupadan, Ihre Rechte und Ansprechpartner gemäß den Bestimmungen der Datenschutzgrundverordnung finden Sie unter Datenschutzhinweis: https://avrupadan.com/sayfa/datenschutz
KABUL ET / ZUSTIMMEN
REDDET / ABLEHNEN